Η δική μας αρχή…

Μία καινούργια αρχή κάνουμε με σκοπό τη δημιουργία μίας φρέσκιας παρέας με γνώμονα ίσως το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής μας. Γιατί ίσως η γέννηση ενός παιδιού να θεωρείται η πιο σημαντική στιγμή αλλά πριν από αυτό έχει προηγηθεί η συνύπαρξή δύο ανθρώπων που συμφώνησαν να δημιουργήσουν οικογένεια. Οικογένεια… μεγάλη κουβέντα! Και η πρώτη σφραγίδα της κοινής ζωής με τον αγαπημένο μας συνήθως είναι ο γάμος!

Ο γάμος για μένα από παιδί ήταν πάντα ένα θρησκευτικό μυστήριο αλλά ήταν και ένα γενικότερο μυστήριο. Μέσα από τόσο κόσμο που γνωρίζουμε πως αναγνωρίζεις τον άνθρωπο σου; Πως ξέρεις ότι είναι εκείνος ο ένας; Χτυπάει πραγματικά διαφορετικά η καρδιά μας όταν ερωτευόμαστε αληθινά; Και όμως, πράγματι… χτυπά διαφορετικά!

Και τότε είναι που δύο οικογένειες ενώνονται με σκοπό τη δημιουργία μίας τρίτης ! Και αν εμένα ακόμα η ημέρα του γάμου μου καθυστερεί τα έχω όλα φανταστεί! και θέλω να τα μοιραστούμε εδώ όλα! Ας μοιραστούμε όλες μας τις σκέψεις από κάθε σκοπιά (γαμπρός-νύφη, κουμπάρος-ρα, αδερφος-η, κολλητός-τή ή ό,τι άλλο) και ας γίνουν εργαλεία για τις υποψήφιες νυφούλες…

Καλή αρχή!

useful links:γάμος-βάφτιση

This entry was posted in ELAN Events and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s