Διαλέγουμε βέρες … αλλά πως;

Χρυσός; Πλατίνα; Με σχέδιο; Χωρίς; Με χάραξη; Τι να χαράξουμε;

Πολλές οι ερωτήσεις για ένα δαχτυλίδι που συμβολίζει την αγάπη και το δέσιμο μας με τον-την αγαπημένο-η μας. Το σίγουρο είναι πως οι βέρες είναι ίσως το μοναδικό από τα πράγματα που μπορείτε και ίσως επιβάλλεται να τα διαλέξετε μαζί. Αρχίστε λοιπόν την έρευνα αγοράς κάνα δυο μήνες πριν ώστε να έχετε το περιθώριο της επιλογής, εκτός αν είστε λάτρεις της τελευταίας στιγμής. Συνήθως η διαδικασία με χάραξη δεν παίρνει πάνω από 20 μέρες. Η έρευνα αγοράς θα βοηθήσει να κάνετε τον αντίστοιχο προϋπολογισμό γιατί το κόστος ξεκινά από 200 ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι… εκεί που θέλει ο καθένας. Φυσικά, εξαρτάται από τα υλικά που θα επιλέξετε. Τα καράτια, το μέγεθος, το βάρος, ο τρόπος και η ποιότητα κατασκευής, η τρέχουσα τιμή των πολυτίμων μετάλλων αλλά και η παρουσία ή όχι διαμαντιών καθορίζουν τελικά την τιμή που θα τις αγοράσετε.

Εμείς θα σας δώσουμε μερικά tips για να κάνετε τη σωστή επιλογή:

  • κάνετε χειρωνακτική εργασία; Aν ναι, επιλέξτε ένα απλό δαχτυλίδι χωρίς σχέδια ώστε να μειώσετε τη πιθανότητα να λερωθεί και να συγκεντρώνει βρωμιές.
  • έχετε μακριά δάχτυλα; Αν ναι,  επιλέξτε ένα φαρδύ σχέδιο που θα διαμοιράσει τη διαφορά και θα δείξει πιο ισορροπημένο.
  • φοράτε ήδη το αγαπημένο σας μονόπετρο και δεν θέλετε να το βγάλετε; Aν ναι, διαλέξτε ένα σχέδιο που να ταιριάζει να το υπάρχον. Μην φοβηθείτε να ταιριάξετε το χρυσό με το λευκόχρυσο. Οι αποχρώσεις που διατίθενται στην αγορά σας δίνουν άπειρες επιλογές.
  • εάν ιδρώνετε πολύ ή χρησιμοποιείται συχνά αρώματα προτιμήστε το κλασσικό χρυσό παρά το λευκό.
  • διαλέξτε το σχέδιο με βάση το προσωπικό σας γούστο. Δεν είναι απαραίτητο οι βέρες σας να είναι ολόιδιες.

Τι να χαράξετε; Oι επιλογές εδώ και πάλι είναι απεριόριστες… Το όνομα σας… το χαϊδευτικό σας… την ημερομηνία που γνωριστήκατε… Μη διστάσετε να πάρετε ιδέες και από φίλους που τόλμησαν το εγχείρημα πριν από εσάς.

Το βασικό είναι η βέρα να σας είναι άνετη. Αρκετά άνετη για να μη τη νιώθετε (παρά μόνο ψυχικά!!!)  αλλά και για να μην βγαίνει!

Αλήθεια, εσείς τι θα χαράξετε;

useful links: γάμος βάφτιση δεξίωση

This entry was posted in ELAN Events, Βέρες, Γάμος and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s