Πρόβα νυφικού: τι να προσέξω

Η πρώτη πρόβα του νυφικού, συνήθως πραγματοποιείται περίπου τέσσερις εβδομάδες πριν από την ημέρα του γάμου σας. Φροντίζουμε να έχουμε σε κάθε πρόβα το σωστό εσώρουχο και τις αντίστοιχες γόβες. Πάρτε και κάποιον δικό σας μαζί. Ένα τρίτο πρόσωπο κάτι μπορεί να δει που εσάς να σας ξεφύγει. Ο σκοπός της πρώτης πρόβας είναι για να τσεκαριστούν οι πρώτες σημαντικές αλλαγές και να αναπτυχθεί μία καλή σχέση μεταξύ εσάς και της σχεδιάστριας-μοδίστρας που το έχει αναλάβει.

Έτσι ξεκινούν οι πρώτες διορθώσεις. Που να στενέψει, που να φαρδύνει, που να κοντύνει, που να μακρύνει και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας! Μην διστάσετε να της πείτε τι δεν σας αρέσει. Θα είναι η μοναδική ευκαιρία να το κάνετε. Φροντίστε να νιώθετε όσο πιο καλά γίνεται μέσα στο ρούχο. Να εφαρμόζει καλά στο σώμα σας και να σας κολακεύει. Ίσως είναι μία από τις ελάχιστες φορές που θα πρέπει να δώσετε βάση και στο πίσω μέρος ενός φορέματος. Το πίσω μέρος του νυφικού είναι αυτό που θα θαυμάζει ο κόσμος  κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Οι επόμενες πρόβες θα γίνουν έτσι ώστε το νυφικό να εφαρμόσει τέλεια και φροντίστε να ενημερώσετε αν ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα διατροφής. Θα βοηθήσει πολύ τη μοδίστρα σας αυτό για τις αντίστοιχες αλλαγές.

Τέλος, καλή ψυχολογία! Εξοπλιστείτε με τη καλύτερη σας διάθεση! Η ώρα η καλή!

useful links: γαμος βαφτιση δεξιωση

This entry was posted in ELAN Events, Νυφικό and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s