Διαδικτυακό προσκλητήριο

Η επιλογή προσκλητηρίου πολλές φορές μας φέρνει σε δύσκολη θέση ειδικά όταν αρκετοί από τους καλεσμένους είναι από άλλη χώρα. Ένα ξερό και αδιάφορο mail του τύπου ‘We are getting married… please join us!’ δε δίνει τη ανάλογη αξία και στο προσκεκλημένο σας.

Η τεχνολογία πλέον βοηθά τόσο πολύ ώστε να μπορέσετε να φτιάξετε εντελώς δωρεάν μία όμορφη ιστοσελίδα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους καλεσμένους εκείνους που το προσκλητήριο σας δεν θα μπορέσει να φτάσει. Αφ’ ενός είναι πιο οικονομικό για εσάς, αφ’ ετέρου είναι απίστευτα ευχάριστο να φτιάχνεται μία ιστοσελίδα που αφορά τη προσωπική σας ιστορία.

Τα δεδομένα σας είναι απόλυτα προστατευμένα με κωδικό της επιλογής σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να συνδυάσετε και τα έντυπα προσκλητήρια με τα ίδια χρώματα. Οι επιλογές και σε αυτή τη περίπτωση είναι τόσες πολλές που, σας υπόσχομαι, θα χαθείτε.

Στα κείμενα μπορείτε να επιλέξετε όποια γλώσσα θέλετε και άρα να ταξιδέψετε το προσκλητήριο του γάμου σας όσο μακρυά χρειαστεί εμπλουτισμένο με όμορφες φωτογραφίες σας και με αναμνήσεις του ζευγαριού που θα φέρουν χαμόγελα στο παραλήπτη.

Η επικοινωνία με όλους τους καλεσμένους σας μπορεί να είναι ανοιχτή μέσω της σελίδας σας και να ενημερώνονται για ό,τι πληροφορία θέλετε να τους περάσετε. Χρήσιμο εργαλείο για να εξάψετε τη περιέργεια όλων για ό,τι έκπληξη οργανώσετε έτσι ώστε να τους ιντριγκάρετε μέχρι την ημέρα του γάμου!

Η τεχνογνωσία που χρειάζεται είναι χαμηλού επιπέδου και το στήσιμο του δεν θα σας πάρει πάνω από μισή ώρα.

 Kαλή σας διασκέδαση!

ELAN EVENTS-γάμος-βάπτιση-δεξίωση-παιδικό πάρτι

This entry was posted in ELAN Events, Γάμος and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s