To list or not to list? Ιδού η απορία!

Η λίστα γάμου για πολλά κορίτσια είναι party time! Βόλτα στα μαγαζιά και επιλογή των αγαπημένων κομματιών για το σπίτι σας! Τέλειο; Ναι! αλλά πρέπει και αυτό να γίνει σωστά!

Η άνεση αυτή προκαλεί χαλάρωση και η καταναλωτική μανία μας οδηγεί να πάρουμε άθελα μας πράγματα αταίριαστα μεταξύ τους ή όχι τόσο χρήσιμα για το σπιτικό μας.

Ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε τάξη αφού πια το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κάνει λίστα γάμου.

1. Επιλέξτε δύο ή τρία καταστήματα για τη λίστα σας. Έτσι βοηθάτε και τους καλεσμένους να έχουν τη πολυτέλεια της επιλογής. Επίσης μειώνετε τη πιθανότητα να αγοράσουν κάτι ίδιο αλλά και εσείς θα έχετε παραπάνω επιλογές εάν κάτι χρειαστεί τελικά αλλαγή.

2. Λάβετε υπόψη τη γνώμη του αγαπημένου σας. Μην ξεχνάτε πως στο σπίτι σας θα μένει και αυτός πλέον μαζί σας. Είναι βασικό στο χώρο να νιώθει εξίσου όμορφα και άνετα.

3. Βάλτε ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές στη λίστα. Εκεί είναι πλέον που ο άντρας σας θα σας αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Θα επιλέξει αητές που πιστεύει πως είναι καλύτερες μιας και κακά τα ψέματα… οι αντρες είναι εκείνοι που πρέπει να ασχολούνται με τις πρίζες του σπιτιού και τα παρελκόμενα! Προσοχή! Υπάρχει κίνδυνος να έρθει με καμιά τηλεόραση στο σπίτι μεγαλύτερη από το τοίχο, οπότε μείνετε κάπου εκεί κοντά!

4. Ζητήστε τη γνώμη της μητέρας σας, της πεθεράς ή της αδερφής σας. Μια πετυχημένη νοικοκυρά ξέρει τις απόλυτες ανάγκες μιας καινούργιας κουζίνας. Η βοήθεια τους και η συμβουλή τους θα σας είναι απόλυτα χρήσιμη αλλά μη ξεχνάτε πως η τελική απόφαση θα πρέπει να είναι δική σας.

5. Φτιάξτε – έστω πρόχειρα- μία λίστα αυτών που ήδη έχετε. Έτσι θα αποφύγετε να πάρετε κατά λάθος ένα δεύτερο ανοιχτήρι κρασιού για παράδειγμα.

6. Προσαρμόστε τη λίστα με βάση τις συνήθειές σας. Μη περιμένετε πως ξαφνικά θα μαγειρεύετε καθημερινά με πολυμίξερ, αν μέχρι τώρα δεν μαγειρεύατε ποτέ!!!

7. Ζητήστε τη γνώμη του πωλητή. Δε χρειάζεται να σας την επιβάλλει αλλά ένα έμπειρο τρίτο μάτι ίσως να έχει να σας δώσει περισσότερες εναλλακτικές.

8. Εάν επιλέγετε τα δώρα μόνοι σας, επιλέξτε περισσότερα και με διάφορες διαβαθμίσεις τιμών. Διευκολύνετε τους καλεσμένους σας αρκετά και κάνετε τη δική σας ζωή ακόμα πιο εύκολη στο τέλος!

9. Διευκρινήστε το κόστος αποστολής. Όλα φαίνονται πιο απλά στη βιτρίνα. Όταν έρχεται η ώρα της αποστολής το κόστος μπορεί να εκτιναχθεί.

10. Μην παραλείψετε να ευχαριστήσετε έναν έναν ξεχωριστά το κόσμο που σας τίμησε με το δώρο του και όχι απαραίτητα με τη παρουσία του. Ειδικά στην εποχή μας είναι τιμή για τον καλεσμένο σας να έρθει με ένα όμορφο και αξιοπρεπές δώρο όποια κια αν είναι η αξία του σε χρήματα.

Η καινούργια σας ζωή ξεκινά! Φροντίστε να χαρείτε κάθε κομμάτι αυτής της διαδικασίας και απευθυνθείτε στους ειδικούς για να έχετε ένα τέλειο και ξεκούραστο αποτέλεσμα για εσάς και τον αγαπημένο σας.

Καλή διασκέδαση!

ELAN EVENTS – Γάμος – Βάπτιση – Παιδικό πάρτι – Δεξίωση

This entry was posted in ELAN Events, Έθιμα, Γάμος, Δεξίωση and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s