Εκκλησιές στο Λαγονήσι

To κτήμα μας βρίσκεται στο Λαγονήσι, μία όμορφη περιοχή που άλλοι την επιλέγουν για τις ωραίες παραλίες κι άλλοι για τα ωραία εδέσματα που μπορείς να βρεις στα περίχωρα. Είναι πάντως μία περιοχή συνηφασμένη με τη Κυριακάτικη βόλτα των Αθηναίων και είναι το μέρος εκείνο που είναι κοντά και μακρυά από την Αθήνα ταυτόχρονα.

Τη τελευταία δεκαετία (ίσως και παραπάνω) το Λαγονήσι είναι ένας κλασσικός προορισμός για νεόνυμφους και για κοινωνικές εκδηλώσεις. Το τοπίο προσφέρεται για μοναδικές φωτογραφίες και υπάρχει πληθώρα επιλογών σε επαγγελματίες που οργανώνουν το γάμο σας. Έτσι, λοιπόν, έχοντας επιλέξει το χώρο της δεξίωσης μένει να επιλέξετε την εκκλησία που θα τελεστεί το όμορφο μυστήριο του γάμου.

Στο Λαγονήσι έχει υπέροχες εκκλησίες, μικρές και μεγάλες. Ξεκινώντας από την Αγία Μαρίνα που όλοι γνωρίζουν και φτάνοντας μέχρι και τον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου. Η Αγία Μαρίνα είναι εκείνη η ολόλευκη εκκλησία πάνω στον παραλιακό δρόμο περίπου 6 χιλιόμετρα μακρυά από το κτήμα ELAN. Όμορφη και επιβλητική δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν και η θέα από το περιβάλλοντα χώρο του ναού είναι υπέροχη.

Ο Άγιος Νικόλαος Λαγονησίου είναι μόλις έναμιση χιλιόμετρο από το κτήμα ELAN και είναι η δική μας επιλογή!! Δίπλα στο κύμα και ελαφρά υπερυψωμένη δίνει τη δυνατότητα στο ζευγάρι να κάνει το γάμο του έξω από το ναό. Έτσι όλος ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει το μυστήριο και να καμαρώσει το νεόνυμφο ζευγάρι όσο χορεύει το χορό του Ησαΐα ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει την αύρα της θάλασσας!

Τέλος, ο Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου είναι μία πολύ δημοφιλής επιλογή. Είναι πάνω σε ένα φυσικό λοφίσκο που βλέπει θάλασσα και από τις δύο πλευρές.

Δύσκολη η πρόσβαση για τους πρεσβύτερους στο συγκεκριμένο εκκλησάκι μιας και είναι ακόμα χωματόδρομος μέχρι εκεί και ο αέρας δεν σταματά, αλλά το τοπίο αποζημιώνει τους πάντες!

Φυσικά, η περιοχή του Λαγονησίου έχει κι άλλες εκκλησιές! Εμείς επιλέξαμε τις πιο αγαπημένες μας και εκείνες που θεωρούμε πως εύκολα κάποιος θα μπορέσει να προσεγγίσει ακόμα και αν δεν γνωρίζει τη περιοχή.

ELAN EVENTS – Γάμος – Δεξίωση – Οργάνωση εκδηλώσεων

This entry was posted in ELAN Events, Γάμος, Δεξίωση and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s