Αναγγελία γάμου

Έρχεται εκείνη η ευχάριστη στιγμή που πρέπει να γίνει η αναγγελία του γάμου σας. Αναρωτιέστε σε ποια εφημερίδα θα το βάλετε;  Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την απόφασής σας;

o-maticΗ εντοπιότητα ίσως… Στις τοπικές εδημερίδες έχετε πάντα τη δυνατότητα να κάνετε την αναγγελία του γάμου. Ίσως και το κόστος να είναι μικρότερο σε αυτή τη περίπτωση.

Εμείς θα σας προτείνουμε το εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια. Δεν θα χρειαστεί να κουνηθείτε από τη θέση σας αφού όλα θα γίνουν ηλεκτρονικά. Στο www.publees.com έχετε την δυνατότητα να κάνετε ό,τι είδους αναγγελία θέλετε σε όποια εφημερίδα επιλέξετε από τις προσφερόμενες στο σύστημα. Εύκολα μπορείτε να συγκρίνετε τιμές αλλά και να επιλέξετε αν θα είναι πανελλαδικής εμβέλειας ή όχι.

Το κείμενο είναι έτοιμο και οι επιλογές είναι πολλές (με φωτογραφία, με πλαίσιο κτλ.) και φυσικά δεν είναι μόνο για αναγγελίες γάμου αλλά και για ό,τι άλλο επιβάλει δημοσίευση.

Με δυνατότητες πληρωμής μέσω κατάθεσης, πιστωτικής κάρτας ή paypal η δουλειά σας γίνεται εύκολα και ανώδυνα.

Η ώρα η καλή!

ELAN Events – Γάμος Βάπτιση Παιδικό πάρτι

This entry was posted in ELAN Events, Έθιμα, Βέρες, Γάμος, Δεξίωση, Νυφικό and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s